Globedia.com

×
×

Error de autenticación

Ha habido un problema a la hora de conectarse a la red social. Por favor intentalo de nuevo

Si el problema persiste, nos lo puedes decir AQUÍ

×
cross

Suscribete para recibir las noticias más relevantes

×
Recibir alertas

¿Quieres recibir una notificación por email cada vez que Seosem escriba una noticia?

Castelló manté la seua aposta per el 'peix del Grau' en les jornada gastronòmiques de l'arròs a banda

16/10/2016 05:40 0 Comentarios Lectura: ( palabras)

imageLa regidora de Consum, Mary Carmen Ribera, reitera el suport del Govern municipal al sector pesquer i hostaler del Grau

La sisena edició de les VI Jornades Gastronòmiques d'Arròs a Banda del Grau suma més participants gràcies a la implicació de catorze restaurants del districte Marítim. "Aquestes jornades combinen dos elements essencials en la cultura grauera: el sector pesquer i la cuina marinera pel que des del Govern municipal repetim suport a aquest esdeveniment", ha destacat la regidora de Consum de l'Ajuntament de Castelló, Mary Carmen Ribera.

Ribera ha destacat que des de la Regidoria de Consum "s'aporten 4.000 euros per a la compra de Peix del Grau en llotja ja que des de l'Ajuntament apostem per promocionar els productes locals, que aporten un valor afegit a la nostra gastronomia".

La sisena edició d'aquestes jornades gastronòmiques es perllongarà fins al 20 de novembre. Durant aquest període, els catorze restaurants del Grau participants oferiran un menú de migdia compost d'aperitiu de la casa, dos entrants, arròs a banda complet i postres de la casa per un preu per persona de 25 euros.

Enguany s'han sumat a la inictiva els següents restaurants: Brisamar, Casa de Santi; Casa Juanito; Casa Lola; Casa Santiago; Hotel del Golf Platja; La Balena; L'Ona; La Trocha; L'Escull; Restaurant Mediterrani; Restaurant Rafael; Ri&Co i Taverna del Port.

"Amb aquestes jornades es pretén promocionar el consum del peix fresc local, reivindicar un plat tan típic de la cuina marinera com l'arròs a banda i donar a conèixer el sector de la restauració del Grau i el seu enorme potencial", ha insistit la regidora de Consum, Mary Carmen Ribera.


Sobre esta noticia

Autor:
Seosem (2828 noticias)
Visitas:
1054
Licencia:
¿Problemas con esta noticia?
×
Denunciar esta noticia por

Denunciar

Comentarios

Aún no hay comentarios en esta noticia.